Värva smart

Kallfors firar i år 20 år, Vidbynäs 15 år och Golf South Sthlm 5 år! Detta vill vi fira med erbjudanden till våra befintliga partners och till er som inte är partners till hos oss idag.

Du som är befintlig medlem hos oss kan mellan 15 februari-15 maj värva en ny medlem. Du som värvar en ny medlem får som tack för värvningen 25 % rabatt på din egen årsavgift. Den nya medlemmen måste välja medlemskap size 22-30, medium eller large.

Värvningen görs genom att fylla i detta formulär. Den nya medlemmen läggs i upp som medlem inom 24 timmar och betalning ska ske inom 10 dagar mot faktura.

Om du som värvar redan har betalat din årsavgift, så har ni möjlighet att få motsvarande summa i rabatt på det nya medlemskapet. Ni väljer vilket alternativ ni önskar i formuläret. Ni har själva sen möjligheten att dela den rabatterade summan mellan er.

Denna kampanj gäller mellan 15 februari och 15 maj och är en del av årets jubileumserbjudanden. Den nya medlemmen får inte ha haft ett aktiv medlemskap hos oss under 2018. Vi har 50 platser i detta erbjudande och erbjudandet går inte att kombinera med något annat erbjudande.

Stort tack för din värvning och du som är ny medlem är varmt välkommen till oss!